Jongerenwerk

De Pelgrimkerk vindt het bijzonder belangrijk dat kinderen en jongeren een eigen plek in de gemeente hebben en zich daar thuis kunnen voelen. Daarom worden er naast de kinderopvang en kindernevendiensten op zondagmorgen ook op andere momenten in de week verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. De coördinatie van deze activiteiten berust bij de jeugdcommissie (zie onder Commissies/werkgroepen).

De Sonshineclub

De Sonshineclub is er voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool. De club is niet alleen voor kinderen van de Pelgrimkerk bedoeld! Ook vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten en kinderen uit de buurt zijn van harte welkom. We beginnen met een Bijbelverhaal en daarna is er tijd voor knutselen, een spel, een quiz, film en nog veel meer leuke dingen! We komen in principe elke eerste dinsdag van de maand van 19.00 tot 20.15 u. bij elkaar.
Contactpersoon is Rita Honders.

Youth Connected

Youth Connected bestaat uit twee leeftijdsgroepen: Alpha voor 12-14 jaar en Deep voor 15-18 jaar.
Youth Connected bijeenkomsten vinden eens per twee weken plaats op zondagavond van 18.00 – 21.00 u. Elke keer beginnen we met een gezamenlijke maaltijd. Om 19.00 uur openen we met gebed en het zingen van een aantal Opwekkingsliederen rond de vleugel. Daarna gaat de grote groep uiteen en volgen Alpha en Deep hun eigen programma. Om 20.30 u. sluiten we met z’n allen af met “chips en soda” in de Upperground (tot 21.00 u.).
Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via [email protected]

Als u een vraag wilt stellen aan één van bovenstaande commissies/werkgroepen en er staat nog geen knop “stuur e-mail” bij, dan kunt u onderstaande knop aanklikken en uw vraag invullen. Uw vraag wordt doorgestuurd naar de betreffende commissie.