Buurderij Haarlem

Elke week kun je RECHTSTREEKS van Boeren en Ambachtelijke makers de allerlekkerste melk, yoghurt, kaas, groente, vega-burgers, vlees, bieren, notenmixen, thee, brood, beleg, zoetigheden, vruchtensappen en nog veel meer bestellen. Allemaal met PASSIE door de kleine producenten geteelt, gemaakt en/of bereidt. Kleinschalig en ambachtelijk met RESPECT voor dier, land of ingrediënt.

Wil je ook genieten van producten uit jouw regio? Vind jij de korte keten, een eerlijke prijs voor producenten en het tegengaan van voedselverspilling ook belangrijk? Schrijf je dan in als Buur bij Buurderij Haarlem, volg ons en plaats als je wilt een bestelling. Geheel vrijblijvend, ontvang je wekelijks berichtjes over ‘onze’ Boeren en hun lekkere producten 😉

Iedere dinsdag van 17:15 – 19:00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij de Pelgrimkerk. Laat je inspireren door de prachtige verhalen over hun producten en het maakproces!

Geïnteresseerd? https://boerenenburen.nl/nl-NL/assemblies/12339