Kleding-, schoenen-, en boekenbeurs 30 oktober

De voorbereidingen voor de beurs zijn in volle gang! 

Nu het herfst is bent u ook vast al uw winterkleding voor de dag aan het halen. Misschien bent u op sommige kleding uit gekeken of is het u te groot of te klein geworden: wij nemen die kleding graag in ontvangst. We hebben wel een naam hoog te houden, daarom vragen we u alleen schone, hele en gestreken dames,- heren-,en kinderkleding in te brengen. Schoenen en laarzen zijn eveneens welkom. Ook de boekentafels zien we graag weer gevuld met boeken in allerlei genres en voor jong en oud.

Op woensdag 27 oktober staan we van 10.00-15.00 uur klaar om uw kleding, schoenen en boeken aan te pakken en op donderdag 28 oktober van 10.00-15.00 uur en van 19.00-20.00 uur. Op vrijdag 29 oktober kunt u alleen terecht van10.00 tot 12.00 uur. 

Op zaterdag bent u van 10.00-14. 30 uur (op toch nog wat gepaste afstand) weer welkom om te kijken of een ander iets heeft ingebracht waar u weer blij mee naar huis gaat. U kunt pinnen maar ook cash betalen.

De opbrengst van de beurs gaat voor 50% naar de kerk, 25% naar het Open Huis in Schalkwijk en 25% naar de Stichting Leergeld, die sinds kort ook gezinnen in Haarlem en Zandvoort een financieel steuntje in de rug geeft voor bijvoorbeeld een schoolreisje, een laptop of de contributie voor een sportclub.

De kleding, schoenen en boeken die overblijven gaan voor het grootste gedeelte naar de Stichting Woord en Daad, ook in Schalkwijk, die de opbrengst bestemt voor het Open Huis en een project in Burkina Faso in West Afrika. Een klein gedeelte van de spullen die over blijven gaat nog naar Indonesië.

In verband met de beurs vervalt die week  op woensdag 27 oktober het Inloopcafé.

De beurscommissie