Corona regels kerkdiensten

In lijn met de verdere versoepelingen van de coronaveiligheidsmaatregelen
die door onze overheid zijn aangekondigd, is besloten om

m.i.v. zondag 13 juni
het maximale bezoekersaantal van 30 kerkgangers (excl. medewerkers) los te laten. Er zullen m.i.v. die zondag weer zoveel kerkgangers worden toegelaten als mogelijk is met inachtneming van de anderhalve meter afstand-regel. In de praktijk komt dat voor ons kerkgebouw neer op rond de 50 bezoekers. Uiteraard blijven vooraf aanmelden en de overige veiligheidsmaatregelen (zoals het dragen van een mondkapje bij heen en weer lopen) hierbij vooralsnog van kracht.

Uiteraard kunt u de kerkdienst ook nog steeds online bijwonen via kerkdienst gemist.

U kunt zich dus weer opgeven om de kerkdiensten bij te wonen via het e-mailadres: [email protected].

Dat kan tot vrijdagmiddag.

U krijgt zaterdag voor 12.00 uur bericht of u de dienst wel of niet kunt bijwonen. U kunt zich ook aanmelden om de kerkdiensten iedere zondag bij te wonen. Bent u als vaste bezoeker verhinderd, of komt u met minder personen, geeft u dat dan ook door.

We houden bij het aanmelden rekening met:

Mensen zonder internet kunnen de dienst niet online volgen en hebben daarom voorrang bij de toewijzing.

1. We kijken naar de bezoekhistorie om alle kerkgangers evenveel kans te geven om een kerkdienst bij te wonen. Het kan daarom gebeuren dat een regelmatige kerkganger een keer niet kan komen.
  2. Onze ‘vaste’ bezoekers krijgen geen voorrang op overige aanmelders.

Mondkapjes

Tijdens het binnenkomen en verlaten van het gebouw en de kerkzaal moet u een mondkapje dragen. Op uw zitplaats hoeft u het mondkapje niet te dragen

Huisregels Pelgrimkerk

Wilt u de dienst in de kerk bijwonen? Dan kunt u zich vooraf opgeven via [email protected]. Om alles in goede banen te kunnen leiden, wordt u vriendelijk verzocht om niet eerder dan 9.40 uur naar de kerk te komen.