Kerkdienst bijwonen? Meld je aan!

Vanaf deze week mogen nog maximaal 30 bezoekers de kerkdienst bijwonen (naast de mensen die een taak hebben tijdens de dienst).

LET OP: We mogen mensen niet meer binnenlaten als het maximumaantal is bereikt. Meldt u daarom op tijd aan om teleurstelling bij de deur te voorkomen.

Wilt u een kerkdienst bijwonen? Stuur dan een mail naar [email protected].

De aanmelders krijgen zaterdag voor 12.00 uur bericht of zij de dienst wel of niet kunnen bijwonen. Een aantal kerkgangers heeft zich opgegeven voor het bijwonen van alle kerkdiensten. Bent u als vaste bezoeker verhinderd of komt u met minder personen? Geef dit dan ook uiterlijk vrijdagmiddag aan ons door, zodat we de vrijgekomen plaats(en) weer kunnen gebruiken.

Kinderen en tieners moeten ook aangemeld worden. Kinderen/tieners die naar de kinderkerk of tienerkerk gaan, tellen niet mee met het maximumaantal bezoekers. Kinderen of tieners die de hele dienst in de kerkzaal blijven, tellen wel mee. Geef daarom bij het aanmelden aan of hij of zij naar hun eigen dienst gaan.

We houden bij het aanmelden rekening met de volgende aandachtspunten:

• Mensen zonder internet kunnen de dienst niet online volgen en hebben daarom voorrang bij de toewijzing.
  • We kijken naar de bezoekhistorie om alle kerkgangers evenveel kans te geven om een kerkdienst bij te wonen. Het kan daarom gebeuren dat een regelmatige kerkganger niet kan komen.
  • Onze ‘vaste’ bezoekers krijgen geen voorrang op overige aanmelders.

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje wordt aanbevolen tijdens het binnenkomen en verlaten van de kerk. Voel u vrij om het mondkapje op te houden tijdens de kerkdienst.

We vragen u dringend om mee te werken aan deze afspraken.