Levensmiddelen voor Het Open Huis

In deze corona-tijd vraagt het Open Huis ons, om de voedselbank onder uw aandacht te brengen.

De nood in Haarlem en omgeving is in deze tijd erg hoog.

Hulp is momenteel heel erg nodig. Helpt u ons???

Deze voedselbank is voor mensen die na een periode bij de reguliere voedselbank, hun leven nog niet goed op de rails hebben kunnen krijgen. Zij worden door Het Open Huis gescreend en geholpen en kunnen nog 2 jaar bij deze voedselbank terecht.

We hebben het hele jaar al een krat in de hal van onze kerk staan, waarin wij verschillende produkten verzamelen, zoals:

• Toiletartikelen (zeep, doucheschuim, shampoo, tandpasta en tandenborstels)
  • Blikjes vis, olijfolie, zakjes saus in droge vorm voor bijvoorbeeld nasi en macaroni
  • Wasmiddelen en wat u maar kunt bedenken.

De diaconie wil graag 1x in de maand het krat brengen naar het Open Huis.

U kunt natuurlijk de produkten brengen op zondagochtend, maar als u niet naar de kerk gaat, kunt u ook een afspraak maken met Regina Nagtegaal tel: 06-46001671.

Zij zal dan in de kerk zijn om de artikelen in ontvangst te nemen op de tijd die u uitkomt.

Heel hartelijk dank namens de Diaconie.