Serve the City 14 maart

Vrijwilligerswerk doen voor één dag; dat kan op de eerstvolgende Serve the City-dag op 14 maart 2020!

Serve the City
Twee keer per jaar organiseert Serve the City een grote vrijwilligersdag. Op 14 maart zullen we met meer dan 70 vrijwilligers tenminste 14 projecten gaan oppakken. Projecten als het opknappen van tuintjes, schilderen van muren bij een oudere dame, een gezellige en creatieve dag bij een instelling etc.

Wat is er zo leuk aan Serve the City?
Op de website van www.stchaarlem.nl staan onder andere de verhalen van de mensen die aan de vorige Serve the City-dag in november jl. hebben meegewerkt. Samen met de foto’s tonen die vooral aan dat meedoen niet alleen het leven verandert van degene die hulp nodig heeft, maar ook dat je eigen leven er mooier van wordt!

Door één dag aan de slag te gaan voor een stadsgenoot die hulp nodig heeft, kun je veel voor hem of haar betekenen. De vrijwilligers bepalen zelf wat ze die dag willen doen. Er zijn praktische klussen (een huiskamer of tuin weer leefbaar maken) en sociale projecten (bijvoorbeeld wandelen met ouderen of …). Iedereen die wil meedoen kan zich opgeven via www.stchaarlem.nl.

Jongeren
Serve the City organiseert sinds dit jaar ook een programma voor jongeren. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website. Jongeren kunnen zich aanmelden via https://forms.gle/RvwNA8CGiKdt5o3r5.

Serve the City-dag, 14 maart 2020
Start: 9.30 uur in de Goede Herderkerk, Rechthuisstraat 9 Haarlem