re:connect zoekt koorleden voor het re:connect Gospelkoor Kerstnacht 2019

Droom jij er altijd al van om mee te zingen in een echt gospelkoor?! Dit is je kans!

Voor re:connect Kerstnacht 2019 op zondag 22 december zijn we op zoek naar mensen die willen zingen. Ga je niet naar de kerk maar houd je wel van zingen? Geef je vooral op! Deze oproep is voor iedereen die zich niet langer in de badkamer wil verstoppen met zijn of haar zangkunsten.

We komen vanaf 17 oktober tot kerst iedere donderdag bij elkaar. Het koor wordt professioneel geleid door Eveline Leijdekkers. Zij gaat er alles aan doen om van de gemixte groep zangers een waar Haarlems Gospelkoor te creëren. Met één doel: een fantastische performance neerzetten op 22 december!

Go tell it on the mountain, that Jesus Christ is born!

Jullie gaan heel gevarieerde nummers instuderen, van Whitney Houston tot Kirk Franklin. Het koor vertelt samen met het theaterspel het verhaal dat wij graag willen delen met kerst: de boodschap van Jezus.
Zing je mee of wil je meer informatie? Kijk dan snel op kerstnachtinhaarlem.nl. Wees er snel bij want er zijn maar een gelimiteerd aantal plekken.