Nieuwe Alpha cursus start in september!

Op 25 september a.s. gaat er opnieuw een Alpha cursus in de Pelgrimkerk van start. De cursus is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het christelijk geloof en/of de basis ervan verder wil versterken.

De cursus bestaat uit circa tien avondbijeenkomsten en een gezamenlijk weekend. De bijeenkomsten beginnen met een gezellige maaltijd. Na de maaltijd wordt een inspirerende film getoond en vervolgens vindt in kleine groepen gesprek plaats over de onderwerpen die in de film aan de orde kwamen. Daarbij is er volop ruimte al je (levens)vragen aan de orde te stellen.

De eerdere Alpha cursussen die in de Pelgrimkerk zijn gehouden zijn heel positief ervaren door de deelnemers. Enkele reacties:
“De gesprekken in de kleine groepjes zijn heel prettig, er is veiligheid en vertrouwen”;
“Fijn om echt tijd te maken om met de basis van geloof bezig te zijn, iets waar ik in de waan van de dag vaak niet aan toe kom”;
“De films zijn erg aansprekend en heel mooi gemaakt”.

De cursus vindt plaats op woensdagavond van 18.30 – ± 21.00 uur in de Pelgrimkerk. De data zijn: 25-9, 2-10, 9-10, 16-10, 30-10, 13-11, 20-11, 27-11, 29/30-11 (Alpha-weekend), 4-12, 11-12 en 18-12.

Wil je je aanmelden of meer weten? Mail dan naar [email protected]