#Impact 2019 (voorheen Sonrise)

Zaterdag 13 juli
Zaterdag 13 juli is de laatste dag van de #Impact conferentie. Op deze dag wordt tussen 14:00 en 21:00 uur een programma aangeboden dat geschikt is voor jong en oud! Het programma bestaat o.a. uit twee workshoprondes (keuze uit o.a. evangeliseren, Gods stem verstaan, bijbel lezen en stille tijd, omgaan met verschillende leeftijden op het plein, cultuurverschillen), teamtijd per kerk (locatieteam, vrijwilligers + jongeren), een gezamenlijke avondmaaltijd en een afsluitende dienst. Kom ook en laat je deze dag inspireren en bemoedigen!

Van maandag 15 – 18 juli 2019 kun je weer SPORTEN.
Locatie: Haarlem Hoog / Laag, Van Leeuwenhoekstraat

Van 14.00 uur tot 16.30 uur kun je terecht voor sport en spel, knutselen,
vossenjacht, sportclinics, een buikschuifwaterbaan en een buurt-BBQ.

Zet het in je agenda!

De sportweek wordt georganiseerd door verschillende kerken uit Haarlem op verschillende locaties.

Ook is er tijdens deze week een taarten-bakactie.
Door verschillende mensen uit verschillende kerken worden taarten gebakken en vanuit de Pelgrimkerk weggebracht naar bedrijven, instanties, hulpverleners e.d., met een kaart om hen te bedanken voor hun inzet en voor de Impact die zij hebben in de Stad Haarlem.

Wilt u hier aan mee doen door een taart te bakken of weg te brengen?

Geef u dan op bij Regina Nagtegaal tel:06-46001671

De organisaties van HZW en Haarlem werken enthousiast mee zodat voor stroom, opslag en onderdak voor evt. regen gezorgd is.

Op zondag 7 juli zal er na de dienst weer gebak te koop zijn. De opbrengst is voor Sonrise. Ook zal de diaconiecollectie die zondag voor Sonrise zijn. Maar u kunt ook een gift overmaken naar de bankrekening van de Missionaire Werkgroep:
NL57INGB 00 00 25 32 31 t.n.v. Evangelisatiecommissie onder vermelding van “#Impact”.

Nieuwsgierig?

Hou deze website in de gaten!