#Impact (voorheen Sonrise) 2019

Zaterdag 13 juli
Zaterdag 13 juli is de laatste dag van de #Impact conferentie. Op deze dag wordt tussen 14:00 en 21:00 uur een programma aangeboden dat geschikt is voor jong en oud! Het programma bestaat o.a. uit twee workshoprondes (keuze uit o.a. evangeliseren, Gods stem verstaan, bijbel lezen en stille tijd, omgaan met verschillende leeftijden op het plein, cultuurverschillen), teamtijd per kerk (locatieteam, vrijwilligers + jongeren), een gezamenlijke avondmaaltijd en een afsluitende dienst. Kom ook en laat je deze dag inspireren en bemoedigen!

In de week vanaf 14 juli a.s. wordt er dan een programma aangeboden door de jeugd van de kerk onder teamleider Salomé voor jongeren in Haarlem Zuid West, op het veld bij Haarlem Hoog.

Vanaf 14.00 tot 17.00 uur wordt er maandag t/m donderdag elke middag gesport en kan er geknutseld worden.

Dinsdag wordt er een Vossenjacht gehouden worden. Wanneer? Dit laten we u weten.

Op donderdagavond zal er een BBQ voor de ouders en mensen uit de wijk gehouden worden.

Ook zal er een spectaculaire afsluiting zijn.

De organisaties van HZW en Haarlem werken enthousiast mee zodat voor stroom, opslag en onderdak voor evt. regen gezorgd is.

Op zondag 7 juli zal er na de dienst weer gebak te koop zijn. De opbrengst is voor Sonrise. Ook zal de diaconiecollectie die zondag voor Sonrise zijn. Maar u kunt ook een gift overmaken naar de bankrekening van de Missionaire Werkgroep:
NL57INGB 00 00 25 32 31 t.n.v. Evangelisatiecommissie onder vermelding van “#Impact”.

Nieuwsgierig?

Hou deze website in de gaten!