Het jaarlijkse ouderenuitje komt er aan: dinsdag 21 mei 2019

Het jaarlijkse ouderenuitje van de Fonteinkerk, Pelgrimkerk, Petrakerk en Wilhelminakerk komt er aan!

Wat is de bestemming van het uitje dit jaar?

De bestemming dit jaar is het Spakenburgermuseum en kasteel Groeneveld. Het Spakenburgermuseum heeft een mooie collectie van gebruiksvoorwerpen uit de visserij en het boerenbedrijf, schilderijen en klederdrachten. Het museum licht aan het prachtige haventje van Spakenburg. Na de lunch zullen wij weer met de bus op pad gaan richting kasteel Groeneveld. Hier kunt u meedoen aan een rondleiding en aansluitend kunt u kiezen om de tuinen te bekijken, een tentoonstelling over de fabeltjeskrant bezoeken of op eigen kosten nog een kopje thee te drinken in het café van het kasteel.

Alle locaties zijn rolstoel vriendelijk en kasteel Groeneveld heeft zelfs leenrolstoelen.

Hoe ziet het programma er uit?

• 08:45 uur verzamelen Ikea Haarlem
  • 09:00 uur vertrek bus
  • 10:00 uur aankomst museum Spakenburg met wissel programma koffie / rondleiding
  • 10:45 uur wissel
  • 12:00 uur lunch bij restaurant de Mandenmaaker in Spakenburg
  • 13:00 uur vertrek richting kasteel Groeneveld
  • 13:30 uur rondleiding kasteel Groeneveld en aansluitend kunt u nog door de tuin van het kasteel wandelen, een tentoonstelling over de “Fabeltjeskrant” bezoeken of even bijkomen in het grand café Groeneveld (deze consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen).
  • 15:00 uur retour Haarlem
  • 16:00 uur aankomst Ikea Haarlem

Wat zijn de kosten van dit uitje?

De kosten voor dit uitje bedragen ongeveer 50,- euro per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers. Van de deelnemers wordt een bijdrage van EUR 30,- verwacht, de rest wordt door de diaconie betaald. U kunt uw bijdrage overmaken op de rekening van de diaconie,
NL74INGB 00 03 13 56 68 t.n.v. Diaconie Gereformeerde Kerk Haarlem West o.v.v. ouderenuitje.

Hoe kan ik me opgeven voor dit uitje?

Aanmelden kan door middel van het intekenlijst op het prikbord in de hal.