#Impact i.p.v. Sonrise

Ook dit jaar doen we geen sport en spel op het veld van Haarlem Hoog. Toch gaan we iets doen dit jaar in de 1e week van de schoolvakantie. 23 t/m 27 juli 2018.

Er zijn verschillende projecten waaronder het taartenproject, de coördinatie hiervan ligt bij Regina Nagtegaal.

Wat houdt dat in?

Er worden taarten gebakken door mensen uit verschillende kerken om weg te geven als bedankjes aan de politie, de brandweer, vuilnismannen, hospices, buschauffeurs, bloedprikpoli’s en nog veel meer mensen die zich inzetten voor anderen en voor de stad.

Het gaat erom dat mensen die iets voor de samenleving van Haarlem doen, in het zonnetje gezet worden.

De taart gaat in een doos en er gaat een kaart bij namens de GIDS-kerken van Haarlem met de tekst: Bedankt voor alles wat jullie doen voor de samenleving in Haarlem.

De taartenbakactie wordt gecoördineerd door Regina Nagtegaal uit de Pelgrimkerk, maar we willen bij dit project graag mensen betrekken uit alle kerken. We zijn nog op zoek naar mensen die een taart (of twee) willen bakken en mensen die taarten weg willen brengen.

Kennen jullie mensen die dit leuk zouden vinden, beveel dit project dan van harte bij hen aan en laat ze contact opnemen met Regina (06-46 001 671).