#Impact – muziekworkshop 23 – 28 juli a.s.

Beste muziekliefhebbers,
Het afgelopen jaar bezocht ik na een lange tijd van afwezigheid de Pelgrimkerk in Haarlem.
Waar ik ook in de wereld voor mijn werk moest zijn, er bleek geen fijnere plek om mensen te ontmoeten en de liefde van God te ervaren dan hier, in de Pelgrimkerk.
Een paar weken geleden, tijdens een reis door de Verenigde Staten, bezocht ik een kerkdienst in Seattle. Dit was een speciale ervaring. De preek, de mensen maar ook de muzikale setting maakte een diepe indruk op mij.
De videoclip hieronder laat daar iets van zien.
Door deze bijzondere ervaring hoefde ik niet lang na te denken wat mijn bijdrage zou kunnen zijn aan het project #Impact dat de kerk organiseert in de week van 23 juli.
Een muziekworkshop waarin deelnemers met elkaar in 5 avonden tijd een mooi lied schrijven en dit uitvoeren op de slotbijeenkomst van #Impact.
Meld je vandaag nog aan en laat even weten wel instrument je meebrengt: je zangstem, basgitaar, blaasinstrument, toetsen alles is welkom. Het belangrijkste is jouw muzikale passie en de liefde voor God.
Wordt het een koor, een band of allebei? Het wordt in elk geval een heel bijzondere gebeurtenis.

De inschrijving stopt bij 25 aanmeldingen dus wees er snel bij!!!
Kom en doe met ons mee! Stuur een bericht naar [email protected]

Dear music lovers,
Last year I visited the Pelgrimkerk church in Haarlem after a long leave of absence.
Wherever I had to be in the world for my work, there appeared to be no finer place to meet people and experience the love of God than here, in the Pelgrimkerk.
A few weeks ago, during a trip through the United States, I visited a church service in Seattle. This was a special experience. The sermon, the people but also the musical setting made a deep impression on me.
The video clip below shows something of it.
Because of this special experience, I did not have to think long about what my contribution could be to the #Impact project that the church organizes in the week of 23 July.
A music workshop in which participants write a beautiful song in 5 evenings and perform this at the final meeting of #Impact.
Sign up today and let us know the instrument you bring: your singing voice, bass guitar, wind instrument, keys everything is welcome. The most important thing is your musical passion and the love for God.
Will it be a choir, a band or both? In any case, it will be a very special event.
Registration stops at 25 registrations so be quick !!!
Come and join us! Send a message to [email protected]

Travis Greene – You waited