Renovatie kerkzaal.

Voor de presentatie klik hier: VDKL Pelgrimkerk presentatie gemeente 17122017

Planning van de verbouwing van de kerkzaal
We gaan er vanuit dat de kerkzaal elke zondag gewoon beschikbaar is voor de eredienst, maar het zal er natuurlijk wel wat anders en mogelijk rommeliger uitzien dan we gewend zijn. Ook is het orgel in die tijd niet bespeelbaar. Alle ongemak is echter maar tijdelijk, en vanzelfsprekend streven we er naar dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.
De planning ziet er volgt uit:
In de week van 26 februari wordt gestart met het aanpassen en inpakken van het orgel. Kort daarop wordt gestart met het schilderwerk. Daarna volgt de aanpassing van het podium. Intussen gaat de orgelbouwer de orgelpijpen reinigen en herstellen waar dat nodig is. Verder worden in de tussentijd de banken ingekort en de techniek aangepast. Vervolgens wordt de marmoleumvloer in de kerkzaal en het tapijt op het podium gelegd. Als laatste wordt het orgel gestemd.
Als alles volgens verwachting loopt, zal de tweede week van mei alles zijn afgerond.
Voor vragen of opmerkingen kunt altijd terecht bij een van de leden van de commissie herinrichting kerkzaal.